Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2151 Fót, Fehérkő utca Hrsz.: 5201/49 +36 30 907 25 06
2013 Pomáz, Céhmester út 3 +36 30 013 38 23
ertekesites@drongo.hu
A webshopban rendelt árut telephelyeinken veheti át és fizetheti ki! A webshopban rendelt árut telephelyeinken veheti át és fizetheti ki!

Gyalult szelvényáru

A faiparban a gyalulás célja a faanyag megfelelő méretének és felületének kialakítása.

Az általunk forgalmazott gyalult termékek megmunkálása nagyüzemekben történik, ahol hosszú gyártósorokon keresztül történik a félkész termék előállítása. A fűrészáru választék deszka- és pallófűrészelés útján készül  - fűrészrönkökből. Az így kapott szélezetlen anyagokat, sorozatvágó körfűrészek vagy ipari szalagfűrészek segítségével szélezik, és a kívánt nyers méretre szeletelik - esetenként darabolják. A feldolgozás során minőségi osztályozáson esik át minden egyes termék, ahol szkennerek és egyéb szenzorok segítségével vizsgálják a fűrészelt faanyag teljes felületét.

Ez a művelet biztosítja, hogy a termékek minden esetben megfeleljenek a felhasználásnak megfelelő minőségi követelményeknek. A nyers áru ezt követően kíméletes szárításon esik át, így akár 48 napig is pihenhet a szárítókamrában, attól függően, hogy milyen fafaj és hogy az előszárítás mennyi ideig tartott. A szárítás után megtörténik a végleges keresztmetszet és felületi megmunkálás, amivel a vevő részére szinte azonnali beépíthetőség érhető el.

Az oldal tetejére