Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vállalatunk

A minőség iránt elhivatottaknak

Tiszteljük a fát, a természet ajándékát,
megismételhetetlen remekmű minden egyes szálkája.

A világ legnemesebb anyagával dolgozni felelősség. A legmagasabb szaktudással érhető el a legmagasabb minőségű alapanyag.

Társadalom felelősségvállalás kötelez minket is, hogy úgy gazdálkodjuk értékeinkkel, hogy a jövő nemzedéke is élhető világot örököljön. A magas szakértelem és a kiváló minőség lehetővé teszi, hogy minőséget helyezzük előtérben a mennyiséggel szemben.

 

A szakemberek által is elismert tény, hogy a szibériai fenyők minősége, sűrűsége magasabb és szerkezeti struktúrája kivételesen erős, mivel a fa az ottani zord éghajlaton rendkívül lassan nő. Ezért kellő ideje van kialakítani sűrű szövetszerkezetét, mely kivételes minőséget képvisel nem csak itt hanem egész Európában, így vált világszerte a szakemberek kedvencévé.

Ez a páratlan anyag társul a legmodernebb technológiával, így megalkotva a tökéletes felületet, méretpontos profilokat és egyéb paramétereket, könnyen használható és illeszthető elemeket, annak érdekében, hogy épületekből otthon, irodaházakból munkahely, udvarokból kertek és parkok legyenek.

Mindezt úgy, hogy a környezetünk minden részletében érezzük a természet közelségét, szemünkkel látjuk természet alkotta rajzolatát, orrunkkal érezzük mindenki által ismert illatát, végül ujjbegyeinkkel tapintjuk lágy és meleg erezetét.

Szibériai vörösfenyő kínálat

 

Vevőcentrikus kereskedelmi gondolkozásunk során a végfelhasználók, kisvállalkozások, kivitelezők és beruházók közvetlen igényei szerint céltudatosan szállítjuk vagy gyártjuk az adott termékeket. Ennek megfelelően folyamatosan fejlesztjük az áltatunk forgalmazott termékek körét, immár több mint 1000 terméket forgalmazunk, továbbá egyedi megrendeléseket is kiszolgálunk.

A vevő akkor elégedett, ha nyugodt szívvel dől hátra tudva, hogy a világ legjobb anyagából egy hosszútávú befektetést valósított meg.

Felveszem a kapcsolatot

 

Az évek során sikerült úgynevezett „Sevlespil Brand” termékcsoportot megalkotnunk, mely az évek során bizonyította rátermettségét. Magyarországon kizárólagos forgalmazóként garantáltan a legjobb árat tudjuk kínálni ügyfeleink részére. Tegye próbára ön is az ár és a minőség verhetetlen párosát.

Drongo Brand

Összekapcsoljuk az embereket a természet adta lehetőségekkel.

Történetünk

 • 2022

  Székesfehérvári telephely kiskereskedelmi fakereskedelem

 • 2021

  több mint 15.000 m3 áru megmozgatása évente és több mint 2500 elégedett üzleti partner

 • 2020

  Fóti központi raktárcsarnok és bemutatóterem ~3000 m2 fedett tároló kapacitás

 • 2019

  több mint 9000 m3 áru megmozgatása évente

 • 2018

  több mint 1000 elégedett üzleti partner

 • 2017

  Pomázi telephely több mint 1000 m2 fedett tároló kapacitás

 • 2015

  több mint 6000 m3 áru megmozgatása évente

 • 2012

  Költözés Szentedrei úta ~800 m2 fedett tároló kapacitás

 • 2010

  több mint 1000 m3 áru megmozgatása évente

 • 2006

  Egy fűrészüzem, amely elsődlegesen nekünk gyárt

 • 2002

  Drongo Kft. Megalapítása ajtó- és ablak fríz nagykereskedelem Budapest bécsi út ~500 m2 fedett tároló kapacitás

 • 1992

  Drongo Kft. elődje bútorkereskedés -> felmerült az igény az asztalosok körében, a jó minőségű faanyagra

Az oldal tetejére