Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
2151 Fót, Fehérkő út 8. +36 30 907 25 06
2013 Pomáz, Céhmester út 3. +36 30 013 38 23
ertekesites@drongo.hu
A webshopban rendelt árut Fóti telephelyünkön veheti át és fizetheti ki! A webshopban rendelt árut Fóti telephelyünkön veheti át és fizetheti ki!
Házhozszállítással kapcsolatban keresse kollégáinkat! Házhozszállítással kapcsolatban keresse kollégáinkat!

Vállalatunk

Cégünk Magyarország egyik legmeghatározóbb faanyag nagykereskedő vállalata.

Növekedésünkkel párhuzamosan egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a végfelhasználói és kivitelezői piac építésére.

A cég hosszú távú szemléletmódjának megfelelően folyamatosan fejlesztjük az általunk forgalmazott termékek körét hangsúlyt fektetve a velünk kapcsolatban álló asztalosok, ácsok, tervezők, építő irodák, faanyag forgalmazók, építőanyag kereskedők igényeire.

Cégünk számára a legfőbb szempont a vevők elégedettsége, pontos és gyors kiszolgálása.

Középpontban az ügyfél áll, így nagy hangsúlyt fektetünk az információáramlásra, ügyfeleink megfelelő tájékoztatására.

Megtisztelő számunkra, ha weboldalunkra ellátogat, ahol átfogó képet kap az általunk forgalmazott termékekről.

Kereskedelmi kollégáink telefonon, e-mailen készséggel állnak rendelkezésükre.

Miben különbözünk?

Saját oroszországi üzemükben előállított szibériai fűrészárut kínálunk Önöknek közvetítő cégek és üzleti rizikók, költséges külföldi utazások nélkül. A fakitermeléstől a feldolgozásig, Magyarországra történő szállításig – közvetítő közbeiktatása nélkül – ez teszi lehetővé a minőségi kínálat kedvező áron való forgalmazását. Ezért egyedi méretek elkészítését is tudjuk vállalni, részletes egyeztetést követően.

A rönköket Angarai, Irkutszki, Krasznojarszki régióból szerezzük be. Köztudott, hogy a szibériai fenyők minősége – szerkezeti sűrűsége, struktúrája – az ottani zord időjárásnak köszönhetően sokkal jobb, mivel a fa lassú növésű, rendkívül sűrűszálú, erős szerkezetű lesz így, mely világszerte az asztalosok kedvence.

Miért minket válasszon?

Kiváló minőségű angarai tőrönk vagonokban érkezik az üzemünkbe, ahol feldolgozásra kerül, melyekből szélezetlen és szélezett, minőségi asztalosipari vörösfenyő és borovifenyő termékek készülnek 4-6 méteres hosszúságban, 25; 32; 50; 75mm vastagságban, valamint készek vagyunk egyedi méretek legyártására is a vevő kívánsága szerint.

Állandó bő választékkal rendelkezünk. Még a ritkán alkalmazott méretű alapanyagokat is folyamatosan megtalálható raktárunkban (például: 48×125/145/220×6000, 96×125/145×6000) toldásmentes frízek és toldásmentes táblák minden lehetséges vastagságban és hosszban és ezeken kívül sok minden más méretben is.

Észak-Oroszországi Sziktivkar származó gyalult fűrészáru termékek széles választékát folyamatosan raktáron tároljuk és szállításra bocsátani azonnal tudjuk. Ezek a termékek a Sevlespil oroszország az egyik legjobb feldolgozó gyárában készülnek. Jelenleg Europában, de talán az egész világon ez az egyik legjobb minőségű termék a fakereskedelem piacán. Ez annak köszönhető, hogy az üzemben a legmagasabb minőségű alapanyagok felhasználása történik és a legmodernebb technológiával állítják elő félkész termékeiket.

A Sevlespil brand terméket kizárólagosan csak a Drongo Kft. forgalmazza Magyarországon, így garantáltan a legjobb áron tudjuk kínálni ügyfeleink részére.

Ablak- és ajtófrízeink IFT Rosenheim minősítéssel rendelkeznek az EN1935 normáknak megfelelően. Tanúsítvány száma: 591 0711123-1-4

Kronospan OSB-3 lapokat kínálunk a legkedvezőbb árakon közvetlen gyári disztribútori kapcsolattal.

Ukrán asztalos borovi és építőipari luc minden fajtája legjobb minőségben és legjobb áron folyamatosan kapható.

Célunk

Küldetésünk, hogy olyan fűrészárut és faalapú anyagokat szállítsunk országunkba, ami kivételes minőséget képvisel nem csak itt hanem egész Európában.

Telephelyek

Fóti telephelyünket 2020-ban hoztuk létre, azzal a céllal, hogy több mint 3000 m2 -en raktározzuk termékeinket. Ennek köszönhetően folyamatosan kitudjuk szolgálni viszonteladóinkat akár kamion tételben, biztosítani tudunk folyamatos ellátást nagy beruházásoknál, váratlan felmerülő igényekre is magabiztosan tudunk reagálni és nem utolsó sorban vevőinknek rendkívül nagy választékot kínálunk raktárról, azonnal.

Pomázi telephelyünk szerényebb kapacitással rendelkező, ennek ellenére minden fontos termékünk megtalálható ott is.

 

drongo-kft-telephelyek

 

Az oldal tetejére